Medicina Natural

Naturopatia (SERVEI TEMPORALMENT INTERROMPUT)

La Naturopatia és una disciplina holística, no tracta només els símptomes, sinó que busca  la causa que els provoca. Es a dir, que veu l’esser humà com un conjunt en el que tot esta interrelacionat, la ment i el cos formen un tot, de tal manera que les emocions negatives com angoixes, patiments, estrés, preocupacions etc. crearan una alteració que pot arribar a provocar una malaltia.

L’objectiu de la medicina natural, consisteix a restablir l’equilibri energètic i del nostre sistema immunitari donant-li els elements necessaris i menys agressius possibles, per tal que no alterin cap part del cos amb efectes secundaris i que els tractaments siguin els més suaus possibles, cosa que els fa molt aconsellables per a persones ja estiguin prenent molts fàrmacs o no tolerin algun d’ells.

El  Terapeuta serà qui determinarà de manera personalitzada quin es el més adient per cada persona en concret.

          CONSULTA  : DILLUNS TARDA    (HORES CONCERTADES)

Acupuntura:

El mètode tradicional amb agulles ja conegut que restableix el Qi  dels meridians.

O també el mètode sense agulles per aquelles persones que no les toleren o els hi son desagradables. Amb la electro estimulació  als punts d’acupuntura o la Cromo-puntura es igual d’efectiva que el tractament amb agulles.

Fitoteràpia:

Tractaments a base de plantes naturals i preparats dietètics

Oligoelements:

Son bioelements en petites quantitats necessaris al nostre cos, i que  la seva absència ens pot provocar moltes malalties

Flors de Bach:

Els remeis florals del Dr Bach son reconegudament eficaços per restablir els desequilibris emocionals, sense els efectes secundaris dels fàrmacs

Cromoterapia:

Re-equilibri energètic i enfortiment de les autodefenses a través dels Chakras aplicant el color corresponent

Ortomolecular:

La medicina Ortomolecular o nutrició Ortomolecular és una teràpia alternativa que recomana l'ús de les quantitats optimes de biomolècules de substàncies naturals com ara vitamines, oligoelements, enzims, antioxidants, aminoàcids, àcids grassos essencials,  per a la prevenció i el tractament de malalties.

 

Reflexologia Podal:

La reflexologia podal es una tècnica mil·lenària, els seus orígens es remunten a la antiga Xina on van descobrir que aplicant massatges als peus hi havien parts i òrgans del cos que tenen un punt  reflex i al estimular cadascun d’aquests punts es produeix un procés curatiu que restableix l’equilibri natural del cos.

Hipertèrmia:

Es l’augment de la temperatura en una zona puntual i delimitada del cos per tal de generar un efecte vasodilatador que incrementa la circulació sanguínia, nutrin i produint una revitalització cel·lular que tonifica i millora elasticitat de la pell amb molt bons resultats tan a nivell neuràlgic o tractament de processos de dolor (lumbàlgies, Artrosis, artritis, tendinitis etc.) com tractaments estètics de flàccides, arrugues o estries de la pell.

Tractament amb freqüències Zapper

Son unes freqüències de neteja del organisme produïdes amb un aparell anomenat Zapper, que eliminen els paràsits, virus, fongs, bactèries i les toxines del cos fen una escombrada selectiva dels patògens i sense afectar a les bactèries beneficioses per la nostra flora intestinal.

Kinesiologia:

La Kinesiología Holística es un sistema de diagnòstic i tractament el qual ens dirà quin tipus d'element  és el que necessita el nostre cos : químic, oligoelement, ortomolecular, flors de Bach, acupuntura, entre d'altres.